Veel gestelde vragen

Staat uw vraag hier soms bij?

Vraag een offerte aan...
 1. Ik heb een vraag hoe kan ik deze stellen?
  Op werkdagen zijn wij tussen 09:00 en 11:00 uur telefonisch te bereiken, buiten deze tijden stuurt u ons gewoon een e-mail. Deze wordt dan per  ommegaande beantwoord.
 2. Ik ben een leverancier, wanneer kan ik langskomen?
  Alleen op Maandagen tussen 09:00 uur en 12:00 uur uitsluitend op afspraak. 
 3. Waar kan ik alle prijzen vinden van spandoeken en vlaggen e.d.?
  Klik op deze link en vindt hier de meest recente prijslijst.
 4. Wat kost het tinten van een auto?
  Zie hier de prijslijst voor het tinten en blinderen van je auto.
 5. Wat kost het wrappen van mijn auto?
  Zie hier de prijslijst voor het trappen van je auto. 
 6. Wat kost het maken van een huisstijl?
  Een huisstijl bestaat uit briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Om de digitale bestanden volledig op te maken en als een digitaal pakket aan te leveren. Dit kost € 795,00.
 7. Wat kost het ontwerpen van een logo?
  Een logo wordt speciaal voor u ontworpen, als het design is goedgekeurd zullen wij u alle bestanden aanleveren zodat het logo voor alle doeleinden gebruikt kan worden. Het ontwerpen van een logo kost € 425,00.
 8. Wat kost bedrijfskleding?
  Uiteraard is de kleding die je kiest van groot belang en de afwerking, print, borduur of flex. Wij leggen graag uit wat de verschillen zijn. Klik op deze link en vindt hier de meest recente prijslijst.
  Ook is het van belang om te kijken welke verschillende vormen van kleding dat er zijn. 
 9. Kan ik zelf kleding aanleveren?
  Het aanleveren van kleding behoort tot de mogelijkheden. 
 10. Wat is de levertijd van stickers?
  De levertijd van stickers hangt van de bestelling af. Normaliter wordt er op Maandag en Donderdag geproduceerd dus kan er binnen een week geleverd worden. Zijn de stickers sneller nodig? Uiteraard is dit in overleg mogelijk en worden hier spoedkosten voor gerekend. 
 11. Wat kost het ontwerpen van stickers?
  Het ontwerpen van stickers hangt van de klus af, meestal is dit gratis als de stickers ook bij ons worden afgenomen. 
 12. Ik wil een autobelettering. Hoe gaat dat in zijn werk?
  Wij vragen u om 4 foto’s. zodat we alle gegevens van de auto hebben, zoals schuifdeuren, klep achterdeuren met glas zonder glas. Verhoogd, verlengd enzovoorts. Daarna gaan we in een gesprek bekijken wat gewenst is. kleuren logo en teksten of eventuele foto’s die erop moeten komen. Wil je een autobelettering stuur dan deze gegevens inclusief een .EPS bestand naar info@cornelissen-reclame.nl wij maken dan een prijs en een design.
 13. Kan een bumper gewrapt worden?
  Alleen een bumper, stootlijst of spiegel welke in de lak staat kan worden gewrapt. Als deze nog bestaat uit de kunststof kleur met structuur kan deze niet gewrapt worden of hij moet eerst worden gespoten bij de spuiterij. 
 14. Als ik mijn auto laat wrappen moet ik de kleur aanpassen bij de RDW?
  Ja dit ben je verplicht, je vult het aanvraagformulier in van het RDW met duidelijke kleurfoto’s en de rest is geregeld. Klik op deze link voor de pagina van de RDW.
 15. Ik heb vandaag nog stickers nodig kan dat?
  Uiteraard, als je met grote spoed stickers nodig hebt dan kan dat, wel in overleg en de aantallen moeten haalbaar zijn, maar daar komen we wel aan uit!
 16. Wat kost een spandoek?
  Het formaat, levertijd en levensduur hangen sterk af van de prijs. Als je dit weet kunnen wij je een duidelijke en heldere offerte bieden.
 17. Wat kost een aluminium koppeling?
  De prijzen van koppelingen verschillen enorm, we moeten kijken wat er in het werk nodig is en hier bepalen we de prijzen op. De meeste koppelingen zitten rond de € 4,00 tot € 7,50. 
 18. Wat kosten vlaggen?
  Vlaggen zijn er in veel vormen en maten, kleine aantallen kun je hier vinden. 
 19. Wat kost een bord?
  Ook borden hebben we veel keuze in, grote borden kleine borden, stevig, licht van gewicht of enorm duurzaam, indien we de toepassing weten kunnen we de prijs maken.
 20. Welke vormen stickers zijn er?
  Stickers zijn er in alle vormen en maten; ronde stickers, vierkante stickers, rechthoekige stickers, driehoekige stickers, dikke stickers, dunne stickers en ga zo maar door, zelfs stickers met afgeronde hoeken. Staat er een maat of vorm niet bij, geen probleem wij maken ‘m!
 21. Ik wil mijn muur compleet veranderd hebben, hoe gaat dat?
  Uiteraard kan dat er zijn hier veel toepassingen voor. te denken aan behang, sticker, afneembare folie, borden tegen de wand, een spandoek of misschien wel een op maat gemaakt frame met een geluiddempend doek. 
 22. Maken jullie ook stickervellen?
  Stickervellen of stickers op rol zijn geen probleem, te denken aan keuringsstickers stickers met omnummering enzovoorts. Zelfs verschillende maten op 1 vel is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. 
 23. Wat kost lichtreclame?
  Lichtreclame is er in alle vormen en maten. vraag hiervoor een offerte op.
 24. Wat kost gevelreclame?
  Gevelreclame kan in de vorm van letters, stickers en of spandoeken, vraag hier een offerte voor op. 
 25. Wat kost vrachtwagenbelettering?
  Vrachtwagens worden vaak beletterd, de prijs is sterk afhankelijk van wat er precies op moet komen, de meeste vrachtwagenbeletteringen beginnen vanaf de € 750,- vraag voor een exacte prijs een offerte aan. 
 26. Wat is de maximale breedte van een spandoek?
  Spandoeken die binnen 48 uur moeten worden gemaakt kunnen maximaal 155 cm x 5000cm. Alle spandoeken die een langere levertijd hebben kunnen uit 1 stuk tot maximaal 500cm breed gemaakt worden. Andere maten kunnen ook maar deze worden dan gelast aan elkaar.
 27. Wat is de maximale maat van behang?
  Als behang uit 1 stuk geleverd moet worden is de maximale maat 500cm. Uit meerdere stukken is het oneindig groot te maken. 
 28. Wat kost een webshop?
  Een webshop is een extra onderdeel van een website deze extra module kunnen wij installeren en aanmaken voor je en kost 1-malig € 500,- extra.
 29. Welk cms heeft mijn website?
  Wij maken gebruik van WordPress, je kunt 24/7 altijd bij je website, via de smartphone, tablet of pc. Op elk moment wanneer het jou uitkomt. 
 30. Wat kost een website?
  Afhankelijk of het een uitgebreide € 1250,- of een standaard € 750,- website wordt zitten er kosten aan verbonden. Daarnaast vragen wij € 495,- per jaar om de site live te houden, support en assistentie te verlenen, te updaten en je website te beveiligen. 
 31. Kan ik ook bij jullie terecht voor hosting?
  Hosting is uiteraard bij ons een mogelijkheid. 
 32. Wat kost een domeinnaam met landingspagina?
  Een domeinnaam in combinatie met een landingspagina kost € 95,- per jaar, hiervoor krijg je een landingspagina met een wegformulier en 2 GB mailbox.