Cornelissen-Reclame | TipTop in beletteringen!
DIENSTEN
Een Website op maat
  • Gebruiksvriendelijk beheersysteem waardoor vullen kinderlijk eenvoudig wordt.
  • Makkelijk vindbaar in Google
  • Geen abonnementen voor Google- optimalisatie (SEO)
  • Zelf onbeperkt aantal zoekwoorden toevoegen
  • Gratis je eigen foto-albums aanmaken
  • Zelf pagina’s toevoegen, verwijderen en wijzigen
  • Smartphone en tablet geoptimaliseerd
  • Gratis gebruik van een helpdesk
  • Groot aantal modules inbegrepen. (Blog, contactformulieren, Google Analytics etc.)

Of het nu gaat om een eenvoudig ontwerp, een luxe uitstraling of wat het ook mag zijn. Wij kunnen samen  je website helemaal zo maken dat klanten bij jou blijven hangen, hierdoor zorgen wij er voor dat je bezoekers stijgen en uiteindelijk meer kopen.

Stap ook in de samenwerking met TipTopDesigners en maak van uw website een succes! Neem vandaag nog contact met ons op en daag ons uit!

Ga terug

Een unieke site, een eenvoudige website of een aangepaste template TipTopWebsites en Ownly CMS maken het allemaal waar:

Vindt hier onder de pakketten en kies welke optie bij u past, later upgraden naar een andere website variant is ten alle tijden mogelijk.

Starters pakket :

€ 95,00 per jaar!

Het Starterspakket kenmerkt zich met het gebruikersgemak van een echte site, alleen heeft u er geen omkijken naar. U heeft een eigen domeinnaam, een eigen mailadres, en een landingspagina. 

De naam van de landingspagina zegt genoeg, klanten bekijken uw website, zien uw logo waardoor u naamsbekendheid krijgt en ze kunnen contact met u opnemen, ze zien uw gegevens of vullen het contactformulier in, welke dan automatisch in uw mailbox terecht komt. 

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, u heeft bijna een gratis website !

 

Ondernemers pakket 1 :

€ 365,00 per jaar!

Ondernemerspakket 2 heeft alles wat een echte site moet hebben: Een CMS Systeem (content management system), welke het mogelijk maakt om zelf uw afbeeldingen toe te voegen, pagina’s aan te maken, te wijzigen en te verwijderen. 

Kortom eigenlijk bijna alles wat een professionele website zou moeten hebben. 

Wilt u kiezen uit standaard templates die zijn ontworpen of een van de vele WordPress templates die we kunnen aanpassen en bent u hier mee tevreden? Dan is ondernemerspakket 2 gemaakt voor u!

 

Ondernemers pakket 2 :

€ 750,00 per jaar!

In tegenstelling tot ondernemerspakket 1 krijgt u bij Pakket 2 alle vrijheid, bloggen, onbeperkte pagina’s formulieren, e-mail instellen en beheren, google analytics beheren, SEO optimalisatie, smartphone en tablet geoptimaliseerde website, google vriendelijke en nog veel meer. 

Service van het huis!

Op alle genoemde pakketten zit uiteraard een handleiding, zodat u weet hoe de WordPress omgeving in combinatie met OwnlyCMS werkt en kunt u op een kinderlijk eenvoudige manier uw website vullen. Komt u er niet uit? Dat kan, dan staat ons team van TipTop specialisten graag voor uw klaar!

In tegenstelling tot de meeste bedrijven, zorgen wij dat uw website maandelijks wordt geüpdate, dat uw gegevens op een correcte en discrete manier worden behandeld en zorgen wij ervoor dat wij hackers buiten de deur houden.

Voor ieder type ondernemer een type website. 

Bent u ook benieuwd en wilt u een demo zien? Of wilt u kennis maken met ons? Dat kan ga naar onze contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Start besparen, stop ergenis en kies voor een creatieve “bijna” gratis website.